ADVENT 23. La evolución de Calpurnia Tate

23_La_evolución_de_Calpurnia_Tate

ADVENT 23. La evolución de Calpurnia Tate, Jacqueline Kelly, Roca (esp.) / La Galera (cat.). “La naturaleza (…) no se preocupa por las apariencias, salvo en la medida en que puedan resultar útiles para algún ser.” El origen de las especies, Darwin.

Té la paraula la Calpurnia: “Entonces el abuelo me contó unas cosas increíbles. Me explicó maneras de llegar a la verdad de cualquier tema, no sólo sentándote a pensar en ello como Aristóteles (un señor griego, listo pero confundido), sino saliendo a mirar con tus propios ojos; me habló de hacer hipótesis e idear experimentos, y de comprobar mediante observación y llegar a una conclusión.”

curiositat i ganes d’aprendre
+
ciència i literatura
+
trobar el propi camí
=
L’EVOLUCIÓ

Avui no hi ha enllaç a la botiga online del Pati de llibres. Avui us convidem a venir a la llibreria física del carrer Xerric de Sant Cugat a mirar i comprar el llibre que recomanem al calendari d’advent. Si és el llibre que llegireu els propers dies, us convidem també a participar (després d’haver-lo llegit) de la sessió del club de lectura de dimarts 12 de gener (després de reis). En parlarem conjuntament amb els lectors i les lectores del grup de juvenil i del grup avançat.

Per anar fent boca, us enllacem la ressenya que ha fet la Glòria Gorchs a llibres al replà:
http://llibresalrepla.blogspot.com.es/2015/12/la-familia-de-la-calpurnia-i-altres.html

Bona lectura i millor aprenentatge!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *