ADVENT 21. TOP SECRET, Àngels Navarro

21_Top_secret

ADVENT 21. Top Secret, Àngels Navarro, Edelvives. Amb aquest llibre passareu estones de joc divertidíssimes que us faran pensar fins a treure fum del cap. Transformeu-vos en detectius i feu servir les tècniques dels agents secrets: observar, memoritzar i investigar.

Enllaç on comprar el llibre:
http://www.patidellibres.com/es/top-secret.html

Amb l’ajut d’una lupa descodificadora, descobrireu missatges secrets, desxifrareu codis secrets, rastrejareu pistes, identificareu sospitosos… Quan arribeu al final del llibre, podreu resoldre l’últim cas gràcies a tot el que haureu après mentre jugàveu a trobar parelles, camuflar-vos per passar desapercebuts, trobar diferències, identificar objectes veient-ne només un fragment, identificar sospitosos, observar i memoritzar situacions, familiaritzar-vos amb la criptografia, escriure missatges invisibles, desxifrar missatges ocults, aprendre codi MORSE…

El disseny del llibre està treballat tenint cura de tots els detalls, combinant fotografies i il·lustracions que evoquen l’entorn del cinema de detectius dels anys 1940 i recorden les pel·lícules protagonitzades per Humprhey Bogart.

top_secret2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *