Advent 21. Harry Potter il·lustrat per Jim Kay

advent21_harry_potter_camara_secreta_jim_kay

HARRY POTTER Y LA PIEDRA FILOSOFAL, JK Rowling, Jim Kay, Salamandra (esp.)
http://www.patidellibres.com/es/harry-potter-1-y-la-piedra-filosofal-esp-ilustrado-por-jim-kay.html

HARRY POTTER I LA PEDRA FILOSOFAL, JK Rowling, Jim Kay, Empúries (cat.)
http://www.patidellibres.com/harry-potter-1-i-la-pedra-filosofal-cat-illustrat-per-jim-kay.html

HARRY POTTER Y LA CÁMARA SECRETA, JK Rowling, Jim Kay, Salamandra (esp.)
http://www.patidellibres.com/es/harry-potter-2-y-la-camara-secreta-esp-ilustrado-por-jim-kay.html

HARRY POTTER I LA CAMBRA SECRETA, JK Rowling, Jim Kay, Empúries (cat.)
http://www.patidellibres.com/harry-potter-2-i-la-cambra-secreta-cat-illustrat-per-jim-kay.html

Bloomsbury (EN.), Salamandra (ESP.) i Empúries (CAT.) publiquen un cop l’any un títol de la saga Harry Potter en l’edició especial il·lustrada per Jim Kay. Recomanem aquests llibres perquè ens apassiona el món màgic imaginat i narrat per JK Rowling, perquè ens atrapa com Jim Kay l’ha plasmat en les seves il·lustracions i també perquè el fet que només es publiqui un llibre de la saga per any ens apropa al fenomen que els lectors van viure amb la primera publicació dels llibres de Harry Potter, tot i que des d’una altra perspectiva.

Els primers quatre títols van anar apareixent un cada any entre 1997 i l’any 2000. El cinquè es va publicar tres anys després (2003). El sisè, l’any 2005. I el setè, l’any 2007. Els lectors anaven creixent a un ritme similar al dels personatges protagonistes de la saga i afrontaven de manera natural la creixent complexitat d’aquells personatges i de les trames que narraven les seves peripècies.

Llavors no hi havia l’opció de llegir tots els llibres seguits, calia esperar que els publiquessin. Ara, que hi ha l’opció de llegir-los tots seguits (l’opció triada habitualment pels nois i noies que vénen a la llibreria), aquesta edició especial s’ha convertit en un objecte de regal. Tot i això, volem compartir el cas (excepcional) d’un nen que encara no havia llegit cap llibre de Harry Potter i l’any passat va triar començar la col·lecció personal de llibres amb el primer títol d’aquesta edició il·lustrada, sabent que hauria d’esperar fins aquestes festes de nadal per continuar amb la segona entrega de la saga. Sorprenent en aquests temps en què sembla que tot “ha de ser per ja”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *