Advent 16. Un monstre em ve a veure / Un monstruo viene a verme

advent16_un_monstruo_viene_a_verme

UN MONSTRE EM VE A VEURE / UN MONSTRUO VIENE A VERME, Patrick Ness (a partir de la idea de Siobhan Dowd), Jim Kay, Sembra (cat.) / Reservoir Books (esp.).

Un teix que narra contes ajuda en Conor a afrontar els sentiments contradictoris i l’angoixa que li genera la realitat que viu: la seva mare lluita contra el càncer. La fantasia s’introdueix en el món real per permetre-li veure la veritat amb la crueltat que comporta. Les fulles de teix que en Conor troba a l’habitació després de cada història narrada pel teix el situen a ell i a nosaltres (els lectors) en els límits entre el món real i el meravellós. I ens preguntem per què Juan Antonio Bayona ha decidit eliminar de la versió cinematogràfica just aquest detall que ens sembla importantíssim per fer-nos partícips del relat i no simples espectadors externs.

Comentarem la novel·la de Patrick Ness il·lustrada per Jim Kay i també la versió cinematogràfica de Bayona dimarts 10 de gener al club de lectura. Llegiu el llibre i aneu a veure la pel·lícula. Ja sabeu que esteu convidats a venir a la llibreria a la primera sessió del club de lectura del proper any 2017 per comentar l’obra en les seves diverses expressions artístiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *