x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Berta y Búha, cuidadoras de perros - Pati de Llibres
  • Berta y Búha, cuidadoras de perros - Pati de Llibres
  • Berta y Búha, cuidadoras de perros - Pati de Llibres
  • Berta y Búha, cuidadoras de perros - Pati de Llibres
16.90
Berta y Búha, cuidadoras de perros
Castellà
Cornelia Funke
Siruela
A partir de
Categories
16.90
Berta y Búha, cuidadoras de perros

La Berta voldria tenir un gos, però viu amb el seu oncle, que li prohibeix que entri a casa cap animal pelut. Ella creu que li espera un estiu ben avorrit, perquè els amics han marxat tots. Però s’equivoca. La seva cosina Búha, que ve a passar l’estiu amb ella, li proposa fer-se passejadores de gossos.


A mesura que llegiu els capítols de la novel·la anireu coneixent millor cada personatge que s’hi descriu i us anireu endinsant en el món de les dues cosines fins a fer-vos-el vostre.


L’enginy i l’alegria són els trets fonamentals d’aquests dos personatges que Cornelia Funke va crear just quan començava el seu camí com a escriptora. En la relació que mantenen aquestes cosines veureu que la complicitat és l’element indispensable de l’amistat. i descobrireu com saltar-vos alguna norma familiar sense transgredir-la realment.

TAMBÉ US AGRADARAN
10.95

Dotzè títol de la sèrie d'aventures d’Ala de Corb, jove ben plantat, educat, amant de les arts i de la bona entesa que s'ha de fer càrrec de l'empresa familiar i capitanejar un vaixell pirata.

29.50

Un llibre ple d'innocència, on es ressalten els valors humans i l'amor cap a la naturalesa.

19.50

Harry Potter i el calze de foc és el quart títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

32.00

Harry Potter y la cámara secreta (esp.) en l’edició il·lustrada per Jim Kay.

21.35

Novel·la gràfica juvenil que sorprèn per com estan enllaçats els textos i les imatges per narrar la història. Parla dels orígens del cinema i és una petita obra d’art.

15.50

"Llegeix-lo, t'agradarà i et sorprendrà; no en podem parlar fins que te l'hagis llegit." És la recomanació per a adolescents, joves i adults que fan els lectors i lectores del club de lectura.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !