x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Berta y Búha, cuidadoras de perros - Pati de Llibres
  • Berta y Búha, cuidadoras de perros - Pati de Llibres
  • Berta y Búha, cuidadoras de perros - Pati de Llibres
  • Berta y Búha, cuidadoras de perros - Pati de Llibres
16.90
Berta y Búha, cuidadoras de perros
Castellà
Cornelia Funke
Siruela
A partir de
Categories
16.90
Berta y Búha, cuidadoras de perros

La Berta voldria tenir un gos, però viu amb el seu oncle, que li prohibeix que entri a casa cap animal pelut. Ella creu que li espera un estiu ben avorrit, perquè els amics han marxat tots. Però s’equivoca. La seva cosina Búha, que ve a passar l’estiu amb ella, li proposa fer-se passejadores de gossos.


A mesura que llegiu els capítols de la novel·la anireu coneixent millor cada personatge que s’hi descriu i us anireu endinsant en el món de les dues cosines fins a fer-vos-el vostre.


L’enginy i l’alegria són els trets fonamentals d’aquests dos personatges que Cornelia Funke va crear just quan començava el seu camí com a escriptora. En la relació que mantenen aquestes cosines veureu que la complicitat és l’element indispensable de l’amistat. i descobrireu com saltar-vos alguna norma familiar sense transgredir-la realment.

TAMBÉ US AGRADARAN
18.00

Harry Potter y el misterio del Príncipe (esp.) és el sisè títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

13.60

Cada llibre de la col·lecció resol dubtes i convida a buscar tota la informació possible per reflexionar entorn d’un tema: feminisme, sexualitat, violència, drogues i immigració i drets humans.

37.50

Harry Potter and the Philosopher’s Stone (anglès) en l’edició il·lustrada per Jim Kay.

19.00

Harry Potter y el cáliz de fuego (esp.) és el quart títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

9.95

Novel·la d’aprenentatge que disfrutaran els lectors de +12 anys, joves i adults. El missatge: crear el propi destí depèn d’un mateix. 

15.50

"Llegeix-lo, t'agradarà i et sorprendrà; no en podem parlar fins que te l'hagis llegit." És la recomanació per a adolescents, joves i adults que fan els lectors i lectores del club de lectura.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !