x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Atles. Els dinosaures - Pati de Llibres
  • Atles. Els dinosaures - Pati de Llibres
  • Atles. Els dinosaures - Pati de Llibres
  • Atles. Els dinosaures - Pati de Llibres
22.30
Atles. Els dinosaures
Català
Natacha Scheidhauer-Fradin, Vicent Boyer, Anthony Cocarn, Julien Akita
Cruïlla
A partir de
Categories
22.30
Atles. Els dinosaures

És un primer apropament als canvis que es van produir en la geografia física de la Terra des de Pangea fins a la formació dels continents des d’una perspectiva lúdica que proposa un recorregut pels diferents períodes en què hi van viure els dinosaures.

 

Presenta cada període amb una pàgina que dóna informacions breus sobre els dinosaures que vivien en aquell període i el situa en un eix cronològic que fa referència a tots els períodes a peu de pàgina. Després, a pàgina dreta, ofereix el mapa físic de com era llavors la Terra i, sobre el mapa físic apareix un paper de ceba intercalat entre la pàgina d’informacions i el mapa físic on hi ha dibuixats els actuals continents.

 

Els mapes són fidels a la realitat però simplificats per fer-los fàcilment comprensible als infants.

 

Finalment, una doble pàgina il·lustrada sense tenir presents escales ni distàncies reals fa referència a un hàbitat concret d’aquell període presentant diferents espècies que hi convivien.

TAMBÉ US AGRADARAN
24.90

Una recopilació d’ESDEVENIMENTS ESPECTACULARS de la natura, MIGRACIONS ÈPIQUES i COMPORTAMENTS EXTRAORDINARIS.

22.00

De les autores d' "Explica-m’ho"!

11.00

Per saber-ne més sobre la pubertat de les nenes.

18.90

Coneix el Curiosity, un vehicle robot per explorar Mart que ha rodat pels deserts del planeta vermell buscant pistes per resoldre un dels grans misteris de la ciència: hi ha hagut mai vida a Mart?

16.00

Jennifer Berne i Vladimir Radunsky conviden el lector a participar amb Albert Einstein en un viatge ple de curiositat, humor i descobriments científics.

29.90

Animales del norte et submergeix en un emocionant recorregut a través de tots els animals que trobaràs en l'hemisferi nord.

 

 

 

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !