x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Atles del món - Pati de Llibres
  • Atles del món - Pati de Llibres
  • Atles del món - Pati de Llibres
  • Atles del món - Pati de Llibres
16.95
Atles del món
Català
Nick Crane, David Dean
La Galera
A partir de
Categories
16.95
Atles del món

Aquest atles dóna informació de geografia física sobre els oceans i els continents que formen la Terra. Parla també del clima, del medi ambient, dels recursos naturals i de la fauna de les diferents regions del planeta. A més, aporta continguts de geografia social i cultural, parlant d’organitzacions humanes, pobles, transports, etc.


Organitza la informació per regions i ofereix mapes fidels a la realitat que s’han simplificat i s’han amenitzat amb dibuixos de monuments, animals, plantes o altres elements que ajuden a caracteritzar cada indret.


Destaquem dels mapes que indiquen les línies horitzontals dels paral·lels, cosa poc habitual en els atles per a infants.


Al llarg del llibre trobareu diferents pestanyes que amaguen informacions curioses de països i continents.

TAMBÉ US AGRADARAN
16.95

Vols conèixer els secrets de l'espai? Aquest llibre reuneix les dades científiques més interessants sobre l'univers, juntament amb divertides curiositats i il·lustracions reveladores.

22.00

De les autores d' "Explica-m’ho"!

16.95

Els grans inventors i les seves idees, de les més insòlites a les més útils, de les més extravagants a les que van transformar per sempre el món i la nostra manera de viure: aquest llibre parla de l'enginy humà, de la A a la Z!

29.90

Animales del norte et submergeix en un emocionant recorregut a través de tots els animals que trobaràs en l'hemisferi nord.

 

 

 

15.00

Amb aquest àlbum escrit i dibuixat amb molt sentit de l’humor, abordareu de manera natural les diferents estructures familiars existents en el passat i en l’actualitat. Us farà reflexionar i debatre.

24.60

Llibre de gran format amb solapes i desplegables que proposa jugar a descobrir animals.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !