x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Atles de la cuina - Pati de Llibres
19.95
Atles de la cuina
Català (Disponible en altres)
Genny Gallo
VV Kids
A partir de
Categories
19.95
Atles de la cuina

Desperta la gana viatjant pels sabors del món i descobrint els secrets dels menjars típics de cada país i les seves curiositats. A través d'aquests deliciosos plats els nens i les nenes enriquiran el seu coneixement d'altres cultures i tradicions i comprendran la cèlebre expressió:

"Som el que mengem".

TAMBÉ US AGRADARAN
24.90

Una recopilació d’ESDEVENIMENTS ESPECTACULARS de la natura, MIGRACIONS ÈPIQUES i COMPORTAMENTS EXTRAORDINARIS.

23.00

Fa molt de temps un ratolí va aprendre a volar... i va creuar l'Atlàntic. Però, què va passar després? El nou llibre de Torben Kuhlmann transporta els lectors a la Lluna. Seguint les passes de Lindbergh: l'agosarada història d'un ratolí volador, Kuhlmann ens torna a encisar amb aquest llibre, on els somnis es

16.90

Voleu fer un viatge en el temps? Com creieu que eren els telèfons fa 100 anys? Sabeu què és un fonògraf? Coneixeu les locomotores a vapor?

29.90

Els autors d’Atlas del mundo ens transportaran a llocs amagats sota terra i a les profunditats del mar.

15.00

Amb aquest àlbum escrit i dibuixat amb molt sentit de l’humor, abordareu de manera natural les diferents estructures familiars existents en el passat i en l’actualitat. Us farà reflexionar i debatre.

22.00

Fa gairebé tres milions d’anys, els oceans es van congelar i les capes de gel van cobrir la Terra: l’edat de gel havia començat.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !