x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Atles d’aventures oceans - Pati de Llibres
24.90
Atles d’aventures oceans
Català (Disponible en altres)
Emily Hawkins / Lucy Letherland
Flamboyant
A partir de
Categories
24.90
Atles d’aventures oceans

Capbussa’t a les profunditats de l’oceà i descobreix les criatures marines que hi viuen i els hàbitats subaqüàtics. Un llibre a tot color amb increïbles il·lustracions i un format que farà les delícies dels petits col·leccionistes i apassionats per la natura.

Els oceans són essencials per la vida a la Terra. Des de fa segles, la gent hi compta per obtenir menjar, transportar-se i fins i tot treure’n combustible, com ara el petroli. Però actualment, l’activitat humana n’està amenaçant la salut.

Per damunt de tot, podem aprendre tant com sigui possible sobre els oceans. Com més sapiguem, més voldrem ajudar a protegir aquests valuosos hàbitats. Entendre els oceans és vital si volem preservar la salut i el futur del planeta. El llibre inclou una secció dedicada a la importància dels oceans, la petjada ecològica que deixem els humans al mar i els efectes sobre la població marina i també proposa una sèrie d’accions que podem fer per fer front al canvi climàtic i reduir-ne l’efecte sobre els oceans.

Més de 30 escenes amb què els joves amants de la natura de la natura exploraran el món marí i descobriran centenars de curiositats. Per a lectors inquiets que vulguin aprendre i divertir-se alhora.

Al final del llibre també s’hi inclou un índex temàtic i una activitat de cerca-troba.

TAMBÉ US AGRADARAN
15.00

Amb aquest àlbum escrit i dibuixat amb molt sentit de l’humor, abordareu de manera natural les diferents estructures familiars existents en el passat i en l’actualitat. Us farà reflexionar i debatre.

29.90

Animales del norte et submergeix en un emocionant recorregut a través de tots els animals que trobaràs en l'hemisferi nord.

 

 

 

22.00

De les autores d' "Explica-m’ho"!

16.95

Un atles del món amb continguts de geografia física i social, amb pestanyes que amaguen informacions anecdòtiques i curiositats de cada regió.

27.90

ENCUNYATS I IL·LUSTRACIONS PER OBSERVAR EL COS HUMÀ

29.90

Un àlbum de gran format ple de solapes per descobrir els secrets dels dolents més famosos dels contes: ogres, llops i bruixes!

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !