x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • ¡Aquí está Rita! - Pati de Llibres
  • ¡Aquí está Rita! - Pati de Llibres
  • ¡Aquí está Rita! - Pati de Llibres
  • ¡Aquí está Rita! - Pati de Llibres
13.00
¡Aquí está Rita!
Castellà
Marta Balaguer, Cristina Losantos
La Galera
A partir de
Categories
13.00
¡Aquí está Rita!

¡Aquí está Rita! és un recull en castellà d’algunes de les aventures en vinyetes a doble pàgina de Rita Piñón i la seva família de ratpenats, amb guió de Marta Balaguer i il·lustracions de Cristina Losantos, que publica la revista infantil El Tatano en català.


La Galera ha fet una tria d’algunes de les històries i les ha publicat en format de llibre recopilatori en català, Vet aquí la Rita! , i en castellà, ¡Aquí está Rita!


Cada història és una aventura innocent i plena d’emocions per compartir amb els infants tot rient i sorprenent-nos de les descobertes que fa la Rita, la més petita i la més valenta de la família de ratpenats que viu al castell misteriós. La Rita ens fa descobrir misteris i personatges ben singulars amb l’ajut dels seus germans, del pare i de la mare. Amb ells aprèn a cuinar, a pentinar-se i fins i tot a fer màgia.

TAMBÉ US AGRADARAN
14.90

CAT. Recopilació d’algunes aventures a pàgina sencera d’en Pesquis i la Baliga, protagonistes de la contraportada del Cavall Fort des de 2006, amb guió i il·lustracions de Jordi Viladoms.

9.95

Desè volum de les aventures de Yakari, el nen sioux que té la capacitat de parlar amb els animals i entendre’ls. Amb ells aprendrà a respectar-se ell mateix, els altres i l’entorn.

8.50

SI T'AGRADEN ELS GATS , ÉS UNA LECTURA IMPRESCINDIBLE!

18.00

Marcelín (esp.) és "el llibre més bonic que s’ha escrit mai sobre l’amistat", tal com diu la faixa del llibre.

9.95

Novè volum de les aventures de Yakari, el nen sioux que té la capacitat de parlar amb els animals i entendre’ls. Amb ells aprendrà a respectar-se ell mateix, els altres i l’entorn.

9.95

Setè volum de les aventures de Yakari, el nen sioux que té la capacitat de parlar amb els animals i entendre’ls. Amb ells aprendrà a respectar-se ell mateix, els altres i l’entorn.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !