x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Apunts personals - Pati de Llibres
18.90
Apunts personals
Català
Emile Pine
L'Altra Editorial
A partir de
Categories
18.90
Apunts personals

Apunts personals és un recull d’assajos poderosos i brillants sobre què vol dir i què suposa ser una dona.

 

A través dels textos, Emilie Pine explora el seu passat i les seves experiències vitals per intentar entendre’s millor a ella mateixa, per reflexionar sobre quin és el seu paper dins del món que li ha tocat viure i, finalment, per trencar el silenci sobre temes tabú com la infertilitat i l’avortament, els desordres alimentaris o la regla. Als assajos, l’escriptora també parla d’alcoholisme, de feminisme i de violència sexual, dels lligams familiars i la convivència entre germanes, de les pors adolescents i de les pors adultes, que són igual de fosques i autodestructives, i de com la lectura i la vida acadèmica et poden salvar la vida quan sembla que tot està perdut. Emilie Pine escriu amb una prosa precisa i personalíssima, a mig camí entre la dissertació acadèmica, la reflexió íntima i la conversa de barra de bar, que dota el llibre d’una vitalitat i una força poc habituals.

 

TAMBÉ US AGRADARAN
19.95

Anna Llenas convida a entrar en el laberint de les emocions humanes, sentir-les i pensar-les per viure-les amb plenitud.

17.00

«Descobriràs, Ofilwe, que la gent a qui t’esforces tant a assemblar-te un dia et rebutjarà perquè, per molt que ho vulguis fer veure, tu no ets un d’ells.»

22.90

La novel·la que revoluciona la fantasia èpica.

19.95

El teu gust és una gran història d'amor.

15.99

Les històries (en minúscula) que la Història (en majúscula) no t'han explicat.

19.90

Amb un llenguatge ric i musical Jesmyn Ward ens ofereix una road movie literària imponent que parla des dels marges.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !