x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Ala de Corb 12. Barcelona 1714. La batalla final - Pati de Llibres
  • Ala de Corb 12. Barcelona 1714. La batalla final - Pati de Llibres
  • Ala de Corb 12. Barcelona 1714. La batalla final - Pati de Llibres
  • Ala de Corb 12. Barcelona 1714. La batalla final - Pati de Llibres
10.95
Ala de Corb 12. Barcelona 1714. La batalla final
Català
Enric Larreula, Jordi Vila-Delclòs
Baula
A partir de
Categories
10.95
Ala de Corb 12. Barcelona 1714. La batalla final

Els llibres de la sèrie Ala de Corb són novel·les d’aventures de pirates en plena colonització d’Amèrica. Enric Larreula ens transporta al segle XVII, però parlant des del segle XXI, introduint en el relat anacronismes intencionats que, juntament amb l’humor irònic propi de l’autor, fan riure els lectors constantment. A més, l’empatia que transmeten els protagonistes és tan gran que reforça la voluntat de l’autor de gaudir de l’escriptura i fer gaudir de la lectura de les seves obres. Els traços d’esbòs que perfilen els personatges il·lustrats per Jordi Vila-Delclòs fan copsar ràpidament el tarannà de cada un d’ells i alguns ens fan venir ganes de donar-los la mà i acompanyar-los en les seves aventures, mentre que d’altres ens conviden a fugir ben lluny, tal com passa amb els personatges dibuixats per Hugo Pratt que ens recorden alguns dels pirates d’aquesta sèrie.

 

Les il·lustracions de Vila-Delclòs no només acompanyen sinó que complementen els textos de Larreula, situant-nos amb pocs detalls ben documentats (armes, vestits...) en l’època de la conquesta d’Amèrica, alhora que ens transmeten sensacions concretes, i emocions com la por o l’enuig.

 

En aquest dotzè títol, Ala de Corb s’uneix a la resistència catalana en ple setge de Barcelona durant el setembre de 1714.

 

Llegint les novel·les de la sèrie veiem que res ni ningú no pot contradir l’esperit de justícia d’Ala de Corb i la seva tripulació, que lluiten contra els colonitzadors imperialistes i s’alien amb els nadius de les illes del Carib per ajudar-los a mantenir la llibertat i el seu entorn natural tal com és.

TAMBÉ US AGRADARAN
10.95

Si t’agrada dibuixar i t’agraden l’Ottolina i l’Ada Goth, aquest és el teu quadern de dibuix.

39.95

Tot el que vols saber sobre els artefactes que apareixen a les pel·lícules basades en els llibres de Harry Potter.

20.00

Harry Potter y la orden del Fénix (esp.) és el cinquè títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

32.00

Harry Potter y la piedra filosofal (esp.) en l'edició il·lustrada per Jim Kay.

19.00

Harry Potter dinou anys després (edició en català).

117.00

Els set llibres de la saga Harry Potter en castellà.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !