x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Ala de Corb 11. I la ruta del tresor - Pati de Llibres
  • Ala de Corb 11. I la ruta del tresor - Pati de Llibres
  • Ala de Corb 11. I la ruta del tresor - Pati de Llibres
10.95
Ala de Corb 11. I la ruta del tresor
Català
Enric Larreula, Jordi Vila-Delclòs
Baula
A partir de
Categories
10.95
Ala de Corb 11. I la ruta del tresor

Els llibres de la sèrie Ala de Corb són novel·les d’aventures de pirates en plena colonització d’Amèrica. Enric Larreula ens transporta al segle XVII, però parlant des del segle XXI, introduint en el relat anacronismes intencionats que, juntament amb l’humor irònic propi de l’autor, fan riure els lectors constantment. A més, l’empatia que transmeten els protagonistes és tan gran que reforça la voluntat de l’autor de gaudir de l’escriptura i fer gaudir de la lectura de les seves obres. Els traços d’esbòs que perfilen els personatges il·lustrats per Jordi Vila-Delclòs fan copsar ràpidament el tarannà de cada un d’ells i alguns ens fan venir ganes de donar-los la mà i acompanyar-los en les seves aventures, mentre que d’altres ens conviden a fugir ben lluny, tal com passa amb els personatges dibuixats per Hugo Pratt que ens recorden alguns dels pirates d’aquesta sèrie.

 

Les il·lustracions de Vila-Delclòs no només acompanyen sinó que complementen els textos de Larreula, situant-nos amb pocs detalls ben documentats (armes, vestits...) en l’època de la conquesta d’Amèrica, alhora que ens transmeten sensacions concretes, i emocions com la por o l’enuig.

 

En aquest onzè títol, Ala de Corb ha d’alliberar un grup d’esclaus a la zona de Panamà.

 

Llegint les novel·les de la sèrie veiem que res ni ningú no pot contradir l’esperit de justícia d’Ala de Corb i la seva tripulació, que lluiten contra els colonitzadors imperialistes i s’alien amb els nadius de les illes del Carib per ajudar-los a mantenir la llibertat i el seu entorn natural tal com és.

TAMBÉ US AGRADARAN
14.00

El segon llibre de la trilogia «La Llum d'Artús».

25.30

Harry Potter dinou anys després (edició en anglès).

13.00

Harry Potter y la piedra filosofal (esp.) és el primer títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

10.90

En cada llibre de la col·lecció la Ru, una noia de 13 anys, busca una feineta amb la qual aconseguir ingressos propis i fer realitat el seu somni: marxar a viure a un ranxo de cavalls als EEUU.

11.00

Divertides històries sobre l’amistat, creades per dos autors que aporten una alenada d’aire fresc a la ficció per a infants.

15.50

"Llegeix-lo, t'agradarà i et sorprendrà; no en podem parlar fins que te l'hagis llegit." És la recomanació per a adolescents, joves i adults que fan els lectors i lectores del club de lectura.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !