x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Ala de Corb 1 - Pati de Llibres
  • Ala de Corb 1 - Pati de Llibres
  • Ala de Corb 1 - Pati de Llibres
  • Ala de Corb 1 - Pati de Llibres
10.95
Ala de Corb 1
Català
Enric Larreula, Jordi Vila-Delclòs
Baula
A partir de
Categories
10.95
Ala de Corb 1

Els llibres de la sèrie Ala de Corb són novel·les d’aventures de pirates en plena colonització d’Amèrica. Enric Larreula ens transporta al segle XVII, però parlant des del segle XXI, introduint en el relat anacronismes intencionats que, juntament amb l’humor irònic propi de l’autor, fan riure els lectors constantment. A més, l’empatia que transmeten els protagonistes és tan gran que reforça la voluntat de l’autor de gaudir de l’escriptura i fer gaudir de la lectura de les seves obres.


Els traços d’esbòs que perfilen els personatges il·lustrats per Jordi Vila-Delclòs fan copsar ràpidament el tarannà de cada un d’ells i alguns ens fan venir ganes de donar-los la mà i acompanyar-los en les seves aventures, mentre que d’altres ens conviden a fugir ben lluny, tal com passa amb els personatges dibuixats per Hugo Pratt que ens recorden alguns dels pirates d’aquesta sèrie. Les il·lustracions de Vila-Delclòs no només acompanyen sinó que complementen els textos de Larreula, situant-nos amb pocs detalls ben documentats (armes, vestits...) en l’època de la conquesta d’Amèrica, alhora que ens transmeten sensacions concretes, i emocions com la por o l’enuig.


En aquest primer títol, Jacques Lagarden, un jove ben plantat, educat, amant de les arts i de la bona entesa, que voldria dedicar-se a compondre música, es veu empès pel pare a fer-se càrrec de l'empresa familiar. A mesura que llegim el llibre descobrim pistes que indiquen que l’empresa familiar és un vaixell pirata: La Dragonera. Jacques Lagarden passa a ser Ala de Corb i a poc a poc va aprenent l’ofici, capitanejant una tripulació de pirates que naveguen per les Amèriques en l’època de la colonització espanyola.


Llegint les novel·les de la sèrie veiem que res ni ningú no pot contradir l’esperit de justícia d’Ala de Corb i la seva tripulació, que lluiten contra els colonitzadors imperialistes i s’alien amb els nadius de les illes del Carib per ajudar-los a mantenir la llibertat i el seu entorn natural tal com és.

TAMBÉ US AGRADARAN
39.95

Tot el que vols saber sobre les criatures que apareixen a les pel·lícules basades en els llibres de Harry Potter.

37.50

Harry Potter and the Philosopher’s Stone (anglès) en l’edició il·lustrada per Jim Kay.

29.50

Un llibre ple d'innocència, on es ressalten els valors humans i l'amor cap a la naturalesa.

19.00

Harry Potter y las reliquias de la Muerte (esp.) és el setè títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

11.00

Divertides històries sobre l’amistat, creades per dos autors que aporten una alenada d’aire fresc a la ficció per a infants.

12.00

Recull de contes imprescindible del pedagog de la imaginació i creador de la Gramàtica de la Fantasia.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !