x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Adivina cuánto te quiero - Pati de Llibres
  • Adivina cuánto te quiero - Pati de Llibres
  • Adivina cuánto te quiero - Pati de Llibres
  • Adivina cuánto te quiero - Pati de Llibres
13.00
Adivina cuánto te quiero
Castellà
Sam McBratney, Anita Jeram
Kókinos
A partir de
13.00
Adivina cuánto te quiero

No és fàcil de mesurar el sentiment d’amor que tenim envers els altres. En aquesta història narrada a l’hora d’anar a dormir dues llebres competeixen per demostrar-se l’una a l’altra com s’estimen comparant la mida del seu amor amb distàncies cada cop més grans. Al final la cria de llebre, endormiscada, diu al pare que se l’estima fins a la Lluna i s’adorm. Llavors el pare li diu que ell s’estima fins a la Lluna “d’anar i tornar”.

 

Aquest àlbum il·lustrat és un dels llibres infantils més venuts arreu del món. Traduït a moltíssims idiomes, se n’han fet edicions ben diverses. Nosaltres us recomanem el format de llibre il·lustrat amb tapa dura i pàgines de paper fi, ideal per compartir amb els infants estirats al llit a l’hora d’anar a dormir.

 

La tendresa que transmeten les il·lustracions a llapis i aquarel·la d’Anita Jeram ajuda a fer arribar el missatge d’acceptació i d’estima de l’adult a l’infant que proposen els textos de ritme tranquil de Sam McBratney al llibre, tal com passa a Tots sou els meus preferits, del mateix tàndem d’autors.

TAMBÉ US AGRADARAN
11.00

Quan tothom adquireix la responsabilitat i els hàbits necessaris per a una bona convivència, la mare torna a casa sent un membre més de la família, amb els mateixos drets i deures que els altres.

38.00

Llibre i peluix vermell El monstre de colors.

11.90

Una autèntica història de cavalleries amb un petit heroi com a protagonista, dels creadors del best-seller La princesa rebel.

15.00

Descobrir la felicitat buscant en un mateix i trobar, a més, el propi talent. Un llibre dels imprescindibles en la biblioteca personal de tot infant.

 

15.50

Original àlbum amb encunyats sobre la lluna.

39.50

Un teatre encunyat en el qual apareixen gairebé 100 personatges dels llibres de Rébecca Dautremer.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !