x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • ABC con fantasia - Pati de Llibres
  • ABC con fantasia - Pati de Llibres
39.50
ABC con fantasia
Italià, Anglès, Castellà, Japonès
Bruno Munari
Corraini
A partir de
39.50
ABC con fantasia

ABC con fantasia és un joc artístic de Bruno Munari que proposa combinar línies rectes i corbes per construir les lletres de l’abecedari en majúscules.

 

26 elements lleugers (que bé poden ser de color vermell com groc o blau) amb els quals els infants poden formar les lletres de l’abecedari, construir els seus noms i tot allò que imaginin.

 

A la contra de la capseta, Munari anima els infants a muntar les lletres de l’abecedari i observar com “la R està formada amb una línia vertical, una corba i una inclinada”. Un cop construïdes les lletres, els anima a afegir elements i fer-ne variacions, com ara fer-les més grosses.

TAMBÉ US AGRADARAN
22.00

ESP./ENG. El primer llibre CD bilingüe (castellà i anglès) que combina la narració de les vivències de Rolf i Flor amb les seves cançons, creades per The Pinker Tones i il·lustrades per Miguel Gallardo.

43.00

Un regal que combina l’àlbum il·lustrat Abrazos (esp.) amb la disfressa de Tigre-Lleó. Talla 4: 3, 4, 5 anys.

24.00

Capsa de música per guardar-hi els tresors. Té corda darrere i un personatge literari en l'interior: l’Elmer, l’elefant més divertit de la literatura infantil.

54.95

Bruno Munari convida a jugar amb les mans i la imaginació. Creareu històries increïbles tot superposant cartrons, cartolines i làmines amb el fons transparent impreses amb imatges suggeridores.  

22.00

PELUIX BLAU del monstruo de colores (esp.) d'Anna Llenas. Abracem la tristesa i la transformem.

59.90

ESP./ENG. Els tres llibres CD bilingües (castellà i anglès) que combinen la narració de les vivències de Rolf i Flor amb les seves cançons, creades per The Pinker Tones i il·lustrades per Miguel Gallardo.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !