x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • ABC con fantasia - Pati de Llibres
  • ABC con fantasia - Pati de Llibres
39.50
ABC con fantasia
Italià, Anglès, Castellà, Japonès
Bruno Munari
Corraini
A partir de
39.50
ABC con fantasia

ABC con fantasia és un joc artístic de Bruno Munari que proposa combinar línies rectes i corbes per construir les lletres de l’abecedari en majúscules.

 

26 elements lleugers (que bé poden ser de color vermell com groc o blau) amb els quals els infants poden formar les lletres de l’abecedari, construir els seus noms i tot allò que imaginin.

 

A la contra de la capseta, Munari anima els infants a muntar les lletres de l’abecedari i observar com “la R està formada amb una línia vertical, una corba i una inclinada”. Un cop construïdes les lletres, els anima a afegir elements i fer-ne variacions, com ara fer-les més grosses.

TAMBÉ US AGRADARAN
22.00

PELUIX VERMELL del monstre de colors d'Anna Llenas. Acollim la ràbia.

15.00

Joc de matemàtiques per calcular mentalment.

12.00

Portafotos bola de neu amb personatge literari en l'interior: el Petit Príncep, el nen més conegut de la literatura infantil i juvenil.

18.00

Capsa de música per guardar-hi els tresors. Té corda darrere, una ballarina il·lustrada en la tapa i una ballarina en l'interior.

22.00

PELUIX VERMELL del monstruo de colores (esp.) d'Anna Llenas. Acollim la ràbia.

21.95

Peluix de l’Erugueta d’Eric Carle, amb el llibre en anglès, amb format petit i pàgines de cartró. Un llibre infantil imprescindible que narra el cicle vital d’una eruga des que neix de l’ou fins que es transforma en papallona.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !