x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • ABC con fantasia - Pati de Llibres
  • ABC con fantasia - Pati de Llibres
39.50
No disponible
ABC con fantasia
Italià, Anglès, Castellà, Japonès
Bruno Munari
Corraini
A partir de
39.50
No disponible
ABC con fantasia

ABC con fantasia és un joc artístic de Bruno Munari que proposa combinar línies rectes i corbes per construir les lletres de l’abecedari en majúscules.

 

26 elements lleugers (que bé poden ser de color vermell com groc o blau) amb els quals els infants poden formar les lletres de l’abecedari, construir els seus noms i tot allò que imaginin.

 

A la contra de la capseta, Munari anima els infants a muntar les lletres de l’abecedari i observar com “la R està formada amb una línia vertical, una corba i una inclinada”. Un cop construïdes les lletres, els anima a afegir elements i fer-ne variacions, com ara fer-les més grosses.

TAMBÉ US AGRADARAN
12.00

Portafotos bola de neu amb personatge literari en l'interior: el Peix Irisat, el peix més conegut de la literatura infantil.

48.00

Aquest assaig sobre l'obra de l'artista japonès Katsumi Komagata proposa passejar pel catàleg dels llibres publicats per l’artista i descobrir les seves aportacions al món de la literatura infantil i juvenil (lij).

 

22.00

PELUIX VERMELL del monstre de colors d'Anna Llenas. Acollim la ràbia.

24.00

Capsa de música per guardar-hi els tresors. Té corda darrere i un personatge literari en l'interior: l’Elmer, l’elefant més divertit de la literatura infantil.

33.50

Sac amb peces grans de fusta natural polida, tallada formant cossos geomètrics, per jugar a fer construccions.

18.00

Capsa de música per guardar-hi els tresors. Té corda darrere, unes sabates de ballarina il·lustrades en la tapa i una ballarina en l'interior.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !