x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Siete ratones ciegos - Pati de Llibres
  • Siete ratones ciegos - Pati de Llibres
  • Siete ratones ciegos - Pati de Llibres
  • Siete ratones ciegos - Pati de Llibres
10.40
Siete ratones ciegos
Castellà
Ed Young
Ekaré
A partir de
10.40
Siete ratones ciegos

Set ratolins cecs decideixen que un a un sortiran a explorar què és la cosa estranya que ha aparegut a la vora de l’estany. Dilluns, el ratolí vermell palpa una part d’allò, una part tan alta i grossa, sòlida, que li fa pensar que és una columna. Dimarts, el ratolí verd palpa una altra part d’allò, una part llarga i amb forma corvada, suau, que li fa pensar que és una serp. Cada dia de la setmana surt un ratolí d’un color diferent i dóna la seva interpretació de què és allò que ell ha tocat. Finalment, l’últim ratolí explorador palpa tots els racons d’allò tan alt i gros, que té una part llarga i corvada... I els set ratolins arriben a una conclusió comuna que va més enllà dels punts de vista parcials de cadascú.

 

Quan els ratolins surten a explorar, ells no poden veure allò que palpen perquè són cecs, però els nens lectors sí que veuen clarament que allò que palpa un ratolí és la pota d’un elefant o la trompa o l’orella. L’efecte sorpresa que això provoca en els lectors és increïble.

 

Amb aquest llibre d’aparença senzilla, que evoca les ombres xineses amb el contrast del negre de fons de cada doble pàgina i els colors saturats dels personatges, aprendreu els colors i els dies de la setmana amb els infants més petits. I a mesura que creixin podreu reflexionar amb ells al voltant de com coneixem el món que ens envolta i de com és d’important conèixer diferents perspectives d’un fet per poder elaborar la pròpia opinió. Com conclou el llibre: “conèixer una part permet inventar una història bonica, però només la totalitat condueix a la saviesa”.

TAMBÉ US AGRADARAN
12.90

La llegenda de Sant Jordi en rodolins!

15.00

Aquest àlbum és un clàssic modern de la lij. Anima a observar l’entorn i la pròpia vida amb una visió artística i valora la paraula. És un bon recurs per endinsar-se en el món de la poesia. 

14.00

Si alguna vegada us sentiu sols, perduts, aquest llibre us reconfortarà. Narra una història d’amistat tendra i sorprenent entre un nen i el pingüí que apareix un bon dia davant de casa seva.

15.95

Una faula contra l’individualisme, l’egoisme i la vanitat que posa de manifest la felicitat que dóna compartir. Quan el peix Irisat descobreix que pot ser generós, els animals de l’oceà l’accepten.

14.50

Un llibre que no parla de l’amor i l’amistat, sinó que els mostra, ens els fa viure. Després de llegir el llibre, voldreu viure amb el lleó protagonista. Voldreu ser aquest lleó.

15.00

Una investigació hilarant que us farà riure pels descosits. Qui s’ha fet caca damunt del cau de la talpeta just quan ella en sortia?

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !