x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Pensa-hi. Déu i els déus - Pati de Llibres
  • Pensa-hi. Déu i els déus - Pati de Llibres
  • Pensa-hi. Déu i els déus - Pati de Llibres
  • Pensa-hi. Déu i els déus - Pati de Llibres
5.65
Pensa-hi. Déu i els déus
Català
Brigitte Labbé, Michel Puech i Jacques Azam
Cruïlla
A partir de
Categories
5.65
Pensa-hi. Déu i els déus

Cada llibre d’aquesta col·lecció de filosofia per a nens i nenes proposa una conversa adult-infant per reflexionar conjuntament entorn de les grans qüestions de vida: allò que sabem i allò que no sabem, déu i els déus, bonic o lleig, la feina i els diners, riure i plorar, la vida i la mort, l’orgull i la vergonya, la felicitat i la tristesa, la violència i la no-violència, la guerra i la pau, ser i aparentar, els nens i les nenes, el respecte i el menyspreu, l'oblit i la memòria, tenir temps i perdre el temps, etc.

 

Més d’una vintena de títols que exposen els temes de manera clara i directa combinant uns dibuixos divertidíssims amb textos breus de ficció fabulada i altres textos d’informació que conviden a pensar en el tema tractat des de diverses perspectives, parlar-ne i prendre decisions pròpies.

TAMBÉ US AGRADARAN
16.90

Voleu fer un viatge en el temps? Com creieu que eren els telèfons fa 100 anys? Sabeu què és un fonògraf? Coneixeu les locomotores a vapor?

16.95

Un atles del món amb continguts de geografia física i social, amb pestanyes que amaguen informacions anecdòtiques i curiositats de cada regió.

16.00

Jennifer Berne i Vladimir Radunsky conviden el lector a participar amb Albert Einstein en un viatge ple de curiositat, humor i descobriments científics.

19.95

El primer atles que situa els animals als seus hàbitats. Un primer apropament a la geografia física des d’una perspectiva lúdica, amb informacions breus sobre hàbitats i animals.

 

29.90

Animales del norte et submergeix en un emocionant recorregut a través de tots els animals que trobaràs en l'hemisferi nord.

 

 

 

22.30

El primer atles que parla de la història dels dinosaures situant-los en els seus sis grans períodes i mostrant com va anar canviant la Terra en aquells temps.

 

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !