x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Pensa-hi. Déu i els déus - Pati de Llibres
  • Pensa-hi. Déu i els déus - Pati de Llibres
  • Pensa-hi. Déu i els déus - Pati de Llibres
  • Pensa-hi. Déu i els déus - Pati de Llibres
5.65
Pensa-hi. Déu i els déus
Català
Brigitte Labbé, Michel Puech i Jacques Azam
Cruïlla
A partir de
Categories
5.65
Pensa-hi. Déu i els déus

Cada llibre d’aquesta col·lecció de filosofia per a nens i nenes proposa una conversa adult-infant per reflexionar conjuntament entorn de les grans qüestions de vida: allò que sabem i allò que no sabem, déu i els déus, bonic o lleig, la feina i els diners, riure i plorar, la vida i la mort, l’orgull i la vergonya, la felicitat i la tristesa, la violència i la no-violència, la guerra i la pau, ser i aparentar, els nens i les nenes, el respecte i el menyspreu, l'oblit i la memòria, tenir temps i perdre el temps, etc.

 

Més d’una vintena de títols que exposen els temes de manera clara i directa combinant uns dibuixos divertidíssims amb textos breus de ficció fabulada i altres textos d’informació que conviden a pensar en el tema tractat des de diverses perspectives, parlar-ne i prendre decisions pròpies.

TAMBÉ US AGRADARAN
22.30

El primer atles que parla de la història dels dinosaures situant-los en els seus sis grans períodes i mostrant com va anar canviant la Terra en aquells temps.

 

11.00

Per saber-ne més sobre la pubertat de les nenes.

20.90

Combina lletra lligada amb lletra d’impremta i està il·lustrat amb fotografies. Parla de la muntanya oferint informacions breus i rigoroses de com hi vivim persones i animals.

16.00

Jennifer Berne i Vladimir Radunsky conviden el lector a participar amb Albert Einstein en un viatge ple de curiositat, humor i descobriments científics.

5.65

Aquesta col·lecció de filosofia per a infants proposa una conversa adult-infant per reflexionar entorn de les grans qüestions de vida, exposant els temes de manera clara, directa i divertida.

15.00

Amb aquest àlbum escrit i dibuixat amb molt sentit de l’humor, abordareu de manera natural les diferents estructures familiars existents en el passat i en l’actualitat. Us farà reflexionar i debatre.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !