x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Mi enciclopedia de la montaña - Pati de Llibres
  • Mi enciclopedia de la montaña - Pati de Llibres
  • Mi enciclopedia de la montaña - Pati de Llibres
  • Mi enciclopedia de la montaña - Pati de Llibres
20.90
Mi enciclopedia de la montaña
Castellà
Cécile Benoist
SM
A partir de
Categories
20.90
Mi enciclopedia de la montaña

És un llibre de divulgació de coneixements amb format d’enciclopèdia dirigida a infants que comencen a llegir. Combina lletra lligada amb lletra d’impremta i està il·lustrat amb fotografies.


Parla de les muntanyes oferint informacions breus i rigoroses explicades de manera amena amb curiositats de tot tipus sobre les muntanyes més altes del món, que són els gegants del planeta, sobre els animals que viuen a la muntanya, sobre com treballem les persones a la muntanya, com hi vivim, quines activitats hi solem fer, com les podem protegir i quins misteris i fantasies existeixen al voltant de les muntanyes.

TAMBÉ US AGRADARAN
20.90

Combina lletra lligada amb lletra d’impremta i està il·lustrat amb fotografies. Parla dels animals oferint informacions breus i rigoroses de com es relacionen amb l’entorn on viuen.

11.00

Per saber-ne més sobre la pubertat de les nenes.

19.50

L’enciclopèdia d’animals més completa, amb fitxes descriptives, esquemes il·lustrats, mapes de distribució dels animals al món, icones d’hàbitat, fotografies espectaculars i informació rigorosa amb segell National Geographic

15.00

Amb aquest àlbum escrit i dibuixat amb molt sentit de l’humor, abordareu de manera natural les diferents estructures familiars existents en el passat i en l’actualitat. Us farà reflexionar i debatre.

29.90

Després de La línia del temps, Peter Goes ens sorprèn amb un impressionant viatge per la geografia del nostre planeta.

18.00

Una aventura extraordinària sobre l'exili i la història de l'aviació, amb un annex final que recull les proeses de grans aviadors.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !