x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Mi enciclopedia de la montaña - Pati de Llibres
  • Mi enciclopedia de la montaña - Pati de Llibres
  • Mi enciclopedia de la montaña - Pati de Llibres
  • Mi enciclopedia de la montaña - Pati de Llibres
20.90
Mi enciclopedia de la montaña
Castellà
Cécile Benoist
SM
A partir de
Categories
20.90
Mi enciclopedia de la montaña

És un llibre de divulgació de coneixements amb format d’enciclopèdia dirigida a infants que comencen a llegir. Combina lletra lligada amb lletra d’impremta i està il·lustrat amb fotografies.


Parla de les muntanyes oferint informacions breus i rigoroses explicades de manera amena amb curiositats de tot tipus sobre les muntanyes més altes del món, que són els gegants del planeta, sobre els animals que viuen a la muntanya, sobre com treballem les persones a la muntanya, com hi vivim, quines activitats hi solem fer, com les podem protegir i quins misteris i fantasies existeixen al voltant de les muntanyes.

TAMBÉ US AGRADARAN
5.65

Aquesta col·lecció de filosofia per a infants proposa una conversa adult-infant per reflexionar entorn de les grans qüestions de vida, exposant els temes de manera clara, directa i divertida.

16.95

Vols conèixer els secrets de l'espai? Aquest llibre reuneix les dades científiques més interessants sobre l'univers, juntament amb divertides curiositats i il·lustracions reveladores.

23.00

Fa molt de temps un ratolí va aprendre a volar..., i va creuar l'Atlàntic. Però, què va passar després? El nou llibre de Torben Kuhlmann transporta els lectors a la Lluna. Seguint les passes de Lindbergh: l'agosarada història d'un ratolí volador, Kuhlmann ens torna a encisar amb aquest llibre, on els somnis e

19.95

Llibre de coneixements dirigit a infants. Divulga informacions enciclopèdiques de la llengua anglesa, amb il·lustracions divertides i explicacions breus i amenes.

21.95

Llibre de gran format amb solapes i desplegables que proposa jugar a descobrir animals.

24.90

Una recopilació d’ESDEVENIMENTS ESPECTACULARS de la natura, MIGRACIONS ÈPIQUES i COMPORTAMENTS EXTRAORDINARIS.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !