x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Les bruixes - Pati de Llibres
  • Les bruixes - Pati de Llibres
  • Les bruixes - Pati de Llibres
  • Les bruixes - Pati de Llibres
10.95
Les bruixes
Català
Roald Dahl, Quentin Blake
Estrella Polar
A partir de
Categories
10.95
Les bruixes

Una novel·la imprescindible, que barreja ficció i realitat, carregada d’humor, de misteri i d’enginy, on la intriga creix a mesura que avança la narració. Us transformarà com a lectors. Després de llegir aquesta novel·la, la vostra vida mai tornarà a ser com era abans de conèixer-la. Ni el vostre entorn.

 

No us deixeu enganyar per l’aparença dolça d’algunes dones amables, qui sap si rere la disfressa d’urbanitat s’hi amaga una terrible, cruel, despietada bruixa.


Quan acompanyeu els protagonistes al llarg de la història, un nen i la seva àvia, que coneix molt bé les bruixes i guarda la marca d’un encontre amb elles, us allotjareu en un hotel amb la idea de descansar una mica. Però hi coincidireu amb un congrés que reuneix les bruixes de tota Anglaterra. Prepareu-vos per als fatídics encanteris i les transformacions inevitables, que són costants en la novel·la. I tingueu a prop l’àvia, l’avi o l’adult amb qui compteu quan les coses es posen lletges.

TAMBÉ US AGRADARAN
15.45

Cada llibre de la col·lecció resol dubtes i convida a buscar tota la informació possible per reflexionar entorn d’un tema: feminisme, sexualitat, violència, drogues i immigració i drets humans.

15.00

Harry Potter y el prisionero de Azkaban (esp.) és el tercer títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

16.50

Una espècie de road movie a través de Finlàndia. Una novel·la fresca i divertida.

13.95

Novel·la realista d’aventures en què una nena i la seva àvia s’enfronten als xantatges d’un jove que vol cobrar l’herència de l’oncle recuperant l’euga que ara els pertany a elles.

13.00

Harry Potter i la pedra filosofal és el primer títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

117.00

Els set llibres de la saga Harry Potter en castellà.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !