x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Les bruixes - Pati de Llibres
  • Les bruixes - Pati de Llibres
  • Les bruixes - Pati de Llibres
  • Les bruixes - Pati de Llibres
10.95
Les bruixes
Català
Roald Dahl, Quentin Blake
Estrella Polar
A partir de
Categories
10.95
Les bruixes

Una novel·la imprescindible, que barreja ficció i realitat, carregada d’humor, de misteri i d’enginy, on la intriga creix a mesura que avança la narració. Us transformarà com a lectors. Després de llegir aquesta novel·la, la vostra vida mai tornarà a ser com era abans de conèixer-la. Ni el vostre entorn.

 

No us deixeu enganyar per l’aparença dolça d’algunes dones amables, qui sap si rere la disfressa d’urbanitat s’hi amaga una terrible, cruel, despietada bruixa.


Quan acompanyeu els protagonistes al llarg de la història, un nen i la seva àvia, que coneix molt bé les bruixes i guarda la marca d’un encontre amb elles, us allotjareu en un hotel amb la idea de descansar una mica. Però hi coincidireu amb un congrés que reuneix les bruixes de tota Anglaterra. Prepareu-vos per als fatídics encanteris i les transformacions inevitables, que són costants en la novel·la. I tingueu a prop l’àvia, l’avi o l’adult amb qui compteu quan les coses es posen lletges.

TAMBÉ US AGRADARAN
14.00

De l’autor de l'Ottolina, arriba un nou personatge que atrapa els lectors, l'Ada Goth. Les seves aventures i l'humor amb què estan narrades, combinant text i il·lustracions, us sorprendran.

32.00

Harry Potter y la cámara secreta (esp.) en l’edició il·lustrada per Jim Kay.

10.00

Quart títol de la sèrie de novel·les fantàstiques que encantarà als seguidors d’Stilton i els farà créixer com a lectors. Si voleu superar perills i resoldre misteris, és la vostra col·lecció.

32.00

Harry Potter y la piedra filosofal (esp.) en l'edició il·lustrada per Jim Kay.

32.00

Harry Potter i la pedra filosofal en l’edició il·lustrada per Jim Kay.

11.50

Col·lecció de caràcter realista protagonitzada per quatre amigues que s’ho passen bé juntes. En cada llibre una nena de la colla es fica en un embolic i ha de comptar amb les altres per sortir-ne.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !