x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • La jardinera - Pati de Llibres
  • La jardinera - Pati de Llibres
  • La jardinera - Pati de Llibres
  • La jardinera - Pati de Llibres
11.80
La jardinera
Castellà
Sarah Stewart, David Small
Ekaré
A partir de
11.80
La jardinera

La història narrada a l'àlbum se situa en plena Gran Depressió. El 1935, en plena recessió econòmica, una nena que viu amb els pares i l'àvia al camp és enviada a la ciutat, a casa d'un oncle que té un forn de pa i es podrà fer càrrec de la nena mentre no hi hagi ingressos econòmics a casa dels pares. La Lydia Gracia omplirà de vida el racó de ciutat on viurà i omplirà d'alegria les vides de la gent amb qui conviurà. El seu secret: un caràcter alegre i molta dedicació, la generositat i una passió contagiosa per la jardineria.


Els textos són tots cartes. A mesura que llegiu la correspondència que la nena envia a la família anireu descobrint com es transforma l'aparença del forn i el caràcter seriós de l'oncle. Tots aquests canvis els veureu en les il·lustracions a pastel i tinta de cada doble pàgina, amb contextos carregats de tonalitats ocres en què els personatges i elements destacats s'omplen de la llum que els dóna el blanc quan els envolta.


Aquesta història contagia somriures, alegria i ànims, i és un raig d'esperança en plena crisi econòmica.

TAMBÉ US AGRADARAN
15.95

Una faula contra l’individualisme, l’egoisme i la vanitat que posa de manifest la felicitat que dóna compartir. Quan el peix Irisat descobreix que pot ser generós, els animals de l’oceà l’accepten.

11.95

L’Elmer és el referent de l’acceptació d’un mateix tal com és i del tractament positiu de la diferència en la lij. Juntament amb Babar i Pomelo, és un dels elefants més estimats pels lectors.

9.99

Quadern El monstre de colors, d’Anna Llenas. Per acolorir després d’haver parlat de les emocions amb els petits i compartir-les llegint el llibre.

38.00

Llibre i peluix verd El monstruo de colores (esp.).

13.00

És un llibre màgic! Seguiu les indicacions escrites amb lletra de pal i descobrireu que teniu poders. Comptareu punts, bufareu, els fareu grans i petits. Passareu hores fent màgia i rient en família. 

16.00

Àlbum il·lustrat El monstruo de colores (esp.), d’Anna Llenas. Per parlar de les emocions amb els petits i compartir-les.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !