x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • La jardinera - Pati de Llibres
  • La jardinera - Pati de Llibres
  • La jardinera - Pati de Llibres
  • La jardinera - Pati de Llibres
11.80
La jardinera
Castellà
Sarah Stewart, David Small
Ekaré
A partir de
11.80
La jardinera

La història narrada a l'àlbum se situa en plena Gran Depressió. El 1935, en plena recessió econòmica, una nena que viu amb els pares i l'àvia al camp és enviada a la ciutat, a casa d'un oncle que té un forn de pa i es podrà fer càrrec de la nena mentre no hi hagi ingressos econòmics a casa dels pares. La Lydia Gracia omplirà de vida el racó de ciutat on viurà i omplirà d'alegria les vides de la gent amb qui conviurà. El seu secret: un caràcter alegre i molta dedicació, la generositat i una passió contagiosa per la jardineria.


Els textos són tots cartes. A mesura que llegiu la correspondència que la nena envia a la família anireu descobrint com es transforma l'aparença del forn i el caràcter seriós de l'oncle. Tots aquests canvis els veureu en les il·lustracions a pastel i tinta de cada doble pàgina, amb contextos carregats de tonalitats ocres en què els personatges i elements destacats s'omplen de la llum que els dóna el blanc quan els envolta.


Aquesta història contagia somriures, alegria i ànims, i és un raig d'esperança en plena crisi econòmica.

TAMBÉ US AGRADARAN
15.50

Una història sobre la diversitat i les necessitats de cadascú.

15.00

Quin gust té la vostra lluna? I la dels vostres fills? Podeu descobrir-ho amb aquesta història de companyonia alhora que parleu de la importància de la cooperació i de la diversitat de preferències.

20.00

Aquest és un llibre per rellegir infinites vegades, com tots els de Jimmy Liao, amb uns textos treballats poèticament i unes il·lustracions exuberants de colors i carregades de voluntat narrativa.

 

13.50

Aquest àlbum poètic explica la història de superació personal i col·lectiva, d’emprenedoria femenina i de llavor de canvi social que ha estat la vida de Wangari Maathai, Premi Nobel de la Pau.

39.50

Un teatre encunyat en el qual apareixen gairebé 100 personatges dels llibres de Rébecca Dautremer.

14.50

Faula dolçament il·lustrada i explicada textualment amb dues veus, una dirigida als adults (lletra d’impremta) i l’altra als infants (lletra lligada), que parla de la necessitat de viure els canvis amb confiança.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !