x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • La jardinera - Pati de Llibres
  • La jardinera - Pati de Llibres
  • La jardinera - Pati de Llibres
  • La jardinera - Pati de Llibres
11.80
La jardinera
Castellà
Sarah Stewart, David Small
Ekaré
A partir de
11.80
La jardinera

La història narrada a l'àlbum se situa en plena Gran Depressió. El 1935, en plena recessió econòmica, una nena que viu amb els pares i l'àvia al camp és enviada a la ciutat, a casa d'un oncle que té un forn de pa i es podrà fer càrrec de la nena mentre no hi hagi ingressos econòmics a casa dels pares. La Lydia Gracia omplirà de vida el racó de ciutat on viurà i omplirà d'alegria les vides de la gent amb qui conviurà. El seu secret: un caràcter alegre i molta dedicació, la generositat i una passió contagiosa per la jardineria.


Els textos són tots cartes. A mesura que llegiu la correspondència que la nena envia a la família anireu descobrint com es transforma l'aparença del forn i el caràcter seriós de l'oncle. Tots aquests canvis els veureu en les il·lustracions a pastel i tinta de cada doble pàgina, amb contextos carregats de tonalitats ocres en què els personatges i elements destacats s'omplen de la llum que els dóna el blanc quan els envolta.


Aquesta història contagia somriures, alegria i ànims, i és un raig d'esperança en plena crisi econòmica.

TAMBÉ US AGRADARAN
21.95

Peluix de l’Erugueta d’Eric Carle, amb el llibre en anglès, amb format petit i pàgines de cartró. Un llibre infantil imprescindible que narra el cicle vital d’una eruga des que neix de l’ou fins que es transforma en papallona.

9.99

Quadern El monstruo de colores (esp.), Anna Llenas. Per acolorir després d’haver parlat de les emocions amb els petits i compartir-les llegint el llibre.

13.00

Una cria de llebre vol demostrar al seu pare que se l’estima molt. Tots dos entren en una competició per mostrar la mida tan gran de l’amor que senten per l’altre.

15.00

Descobrir la felicitat buscant en un mateix i trobar, a més, el propi talent. Un llibre dels imprescindibles en la biblioteca personal de tot infant.

 

15.00

Una investigació hilarant que us farà riure pels descosits. Qui s’ha fet caca damunt del cau de la talpeta just quan ella en sortia?

13.00

Com Un libro, Colores és màgic! Seguiu les indicacions escrites amb lletra de pal i descobrireu que teniu poders. Barrejareu colors, en creareu de nous i jugareu sorprenent-vos cada vegada que passeu pàgina.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !