x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • La jardinera - Pati de Llibres
  • La jardinera - Pati de Llibres
  • La jardinera - Pati de Llibres
  • La jardinera - Pati de Llibres
11.80
La jardinera
Castellà
Sarah Stewart, David Small
Ekaré
A partir de
11.80
La jardinera

La història narrada a l'àlbum se situa en plena Gran Depressió. El 1935, en plena recessió econòmica, una nena que viu amb els pares i l'àvia al camp és enviada a la ciutat, a casa d'un oncle que té un forn de pa i es podrà fer càrrec de la nena mentre no hi hagi ingressos econòmics a casa dels pares. La Lydia Gracia omplirà de vida el racó de ciutat on viurà i omplirà d'alegria les vides de la gent amb qui conviurà. El seu secret: un caràcter alegre i molta dedicació, la generositat i una passió contagiosa per la jardineria.


Els textos són tots cartes. A mesura que llegiu la correspondència que la nena envia a la família anireu descobrint com es transforma l'aparença del forn i el caràcter seriós de l'oncle. Tots aquests canvis els veureu en les il·lustracions a pastel i tinta de cada doble pàgina, amb contextos carregats de tonalitats ocres en què els personatges i elements destacats s'omplen de la llum que els dóna el blanc quan els envolta.


Aquesta història contagia somriures, alegria i ànims, i és un raig d'esperança en plena crisi econòmica.

TAMBÉ US AGRADARAN
13.50

Aquest àlbum poètic explica la història de superació personal i col·lectiva, d’emprenedoria femenina i de llavor de canvi social que ha estat la vida de Wangari Maathai, Premi Nobel de la Pau.

14.94

Història que anima a creure en un mateix, a assolir l’autoconfiança necessària per ser perseverant en les decisions pròpies i arribar allà on ens porti el camí triat.

13.00

Com Un llibre, Colors és màgic! Seguiu les indicacions escrites amb lletra de pal i descobrireu que teniu poders. Barrejareu colors, en creareu de nous i jugareu sorprenent-vos cada vegada que passeu pàgina.

29.90

Un àlbum de gran format ple de solapes per descobrir els secrets dels dolents més famosos dels contes: ogres, llops i bruixes!

15.00

Si voleu educar en el respecte als altres i la llibertat personal, llegiu la història de la Clementina, que decidirà el seu destí fugint de la presó en què s’ha transformat la seva relació de parella.

11.95

L’Elmer és el referent de l’acceptació d’un mateix tal com és i del tractament positiu de la diferència en la lij. Juntament amb Babar i Pomelo, és un dels elefants més estimats pels lectors.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !