x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • La Carlota obre els ulls - Pati de Llibres
  • La Carlota obre els ulls - Pati de Llibres
17.95
La Carlota obre els ulls
Català
Gemma Lienas
Empúries
A partir de
Categories
17.95
La Carlota obre els ulls

Cada llibre d’aquesta col·lecció de caire realista és una aventura protagonitzada per la Carlota, una noia jove, optimista, amb milers d’inquietuds i moltes ganes de viure i entendre el món. Cada llibre és en part un diari i en part una novel·la centrada en un tema diferent: el feminisme, la sexualitat i l’afectivitat, la violència, les drogues, la immigració i els drets humans. En tots els llibres els temes s’aborden d’una manera natural. Tota la col·lecció és de lectura molt recomanable sobretot durant l’adolescència, ja que ajuda a omplir buits d’informació, resol molts dubtes i convida a buscar tota la informació possible de cada tema per poder-hi reflexionar i decidir.


La Carlota obre els ulls recull El diari lila i El diari blau de la Carlota, que tenen molta relació. El diari lila explica les desigualats encara existents a la nostra societat entre dones i homes i de quina manera es pot lluitar per esborrar-les. El diari blau parla dels mecanismes de la violència, tant pel que fa a violència a les aules, com a la violència dins de la família, com, sobretot, a la violència de gènere.

TAMBÉ US AGRADARAN
10.00

Sèrie de novel·les fantàstiques que encantarà als seguidors d’Stilton i els farà créixer com a lectors. Si voleu saber què se sent superant perills i resolent misteris, és la vostra col·lecció.

10.95

Sisè títol de la sèrie d'aventures d’Ala de Corb, jove ben plantat, educat, amant de les arts i de la bona entesa que s'ha de fer càrrec de l'empresa familiar i capitanejar un vaixell pirata.

13.95

Novel·la d’aventures de caràcter realista en què l’amistat de dues cosines s’uneix amb l’atzar que els omple de sorpreses uns dies d’estiu que havien pensat equivocadament que havien de ser avorrits.

17.80

«Nois, si us avorriu, potser és perquè sou uns avorrits».

15.50

Harry Potter i el pres d’Azkaban és el tercer títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

10.95

Onzè títol de la sèrie d'aventures d’Ala de Corb, jove ben plantat, educat, amant de les arts i de la bona entesa que s'ha de fer càrrec de l'empresa familiar i capitanejar un vaixell pirata.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !