x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El llibre dels porcs - Pati de Llibres
  • El llibre dels porcs - Pati de Llibres
  • El llibre dels porcs - Pati de Llibres
  • El llibre dels porcs - Pati de Llibres
15.00
El llibre dels porcs
Català
Anthony Browne
Kalandraka
A partir de
15.00
El llibre dels porcs

En els llibres d’Anthony Browne tots els elements (textuals, d’imatge, intertextuals, d’edició...) estan al servei de la narració i sorprenen per la quantitat i diversitat de lectures que se’n poden fer.


En El llibre dels porcs, la família Garrí carrega sobre la mare totes les tasques domèstiques, de cura i de convivència fins que un dia la mare desapareix deixant una nota al pare i als fills. A partir d’aquest moment tot comença a transformar-se, tant els protagonistes de la història com el seu entorn físic es van modificant fins esdevenir una cort de porcs. No serà fins que adquireixin la responsabilitat i els hàbits necessaris per a una bona convivència que la mare tornarà a casa i se’n sentirà un membre més de la família, amb els mateixos drets i deures que els altres.

TAMBÉ US AGRADARAN
15.00

Àlbum sense mots que mostra el cicle natural en constant evolució recuperant un món postnuclear gràcies a una nena perseverant en la seva missió transformadora i al poder regenerador de vida del seu amic cérvol.  

12.60

Un imprescindible que es compon de cinc relats hivernals.

13.50

Una cria de llebre vol demostrar al seu pare que se l’estima molt. Tots dos entren en una competició per mostrar la mida tan gran de l’amor que senten per l’altre.

38.00

Llibre i peluix blau El monstre de colors.

19.95

Anna Llenas convida a entrar en el laberint de les emocions humanes, sentir-les i pensar-les per viure-les amb plenitud.

10.40

Cadascú té un punt de vista concret sobre el que ell coneix del seu entorn. Unint els diferents punts de vista, aconseguirem tenir una visió global.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !