x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El libro de los cerdos - Pati de Llibres
  • El libro de los cerdos - Pati de Llibres
  • El libro de los cerdos - Pati de Llibres
  • El libro de los cerdos - Pati de Llibres
11.00
El libro de los cerdos
Castellà
Anthony Browne
Fondo de Cultura Económica
A partir de
11.00
El libro de los cerdos

En els llibres d’Anthony Browne tots els elements (textuals, d’imatge, intertextuals, d’edició...) estan al servei de la narració i sorprenen per la quantitat i diversitat de lectures que se’n poden fer.


En El libro de los cerdos, la família De la Cerda carrega sobre la mare totes les tasques domèstiques, de cura i de convivència fins que un dia la mare desapareix deixant una nota al pare i als fills. A partir d’aquest moment tot comença a transformar-se, tant els protagonistes de la història com el seu entorn físic es van modificant fins esdevenir una cort de porcs. No serà fins que adquireixin la responsabilitat i els hàbits necessaris per a una bona convivència que la mare tornarà a casa i se’n sentirà un membre més de la família, amb els mateixos drets i deures que els altres.

TAMBÉ US AGRADARAN
9.95

Inspirat en l'obra de la Casa dels Ratolins

14.50

Faula dolçament il·lustrada i explicada textualment amb dues veus, una dirigida als adults (lletra d’impremta) i l’altra als infants (lletra lligada), que parla de la necessitat de viure els canvis amb confiança.

38.00

Llibre i peluix gris El monstre de colors.

18.00

Una cosa perduda apareix a la ciutat. Només un noi desocupat mostra interès i l’ajuda a trobar el seu lloc. El noi ens explica la història del temps que van conviure.

22.00

Una noia cega explica quines sensacions percep recorrent la ciutat on conviuen els personatges més coneguts de la literatura infantil amb els personatges de les diferents obres de Jimmy Liao.

15.95

Un llibre per passar una bona estona i reflexionar sobre l’enveja.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !