x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El libro de los cerdos - Pati de Llibres
  • El libro de los cerdos - Pati de Llibres
  • El libro de los cerdos - Pati de Llibres
  • El libro de los cerdos - Pati de Llibres
11.00
El libro de los cerdos
Castellà
Anthony Browne
Fondo de Cultura Económica
A partir de
11.00
El libro de los cerdos

En els llibres d’Anthony Browne tots els elements (textuals, d’imatge, intertextuals, d’edició...) estan al servei de la narració i sorprenen per la quantitat i diversitat de lectures que se’n poden fer.


En El libro de los cerdos, la família De la Cerda carrega sobre la mare totes les tasques domèstiques, de cura i de convivència fins que un dia la mare desapareix deixant una nota al pare i als fills. A partir d’aquest moment tot comença a transformar-se, tant els protagonistes de la història com el seu entorn físic es van modificant fins esdevenir una cort de porcs. No serà fins que adquireixin la responsabilitat i els hàbits necessaris per a una bona convivència que la mare tornarà a casa i se’n sentirà un membre més de la família, amb els mateixos drets i deures que els altres.

TAMBÉ US AGRADARAN
9.95

Inspirat en l'obra de la Casa dels Ratolins

12.90

La llegenda de Sant Jordi en rodolins!

12.90

CREATIVITAT. Dos germans, una mare que els diu que és l’hora de banyar-se, uns quants pots d’aquarel·la de colors i molta imaginació.

22.00

Dos joves es troben casualment i senten l’amor a primera vista, però l’atzar i les rutines els separen. Viuen en la incertesa fins que es tornen a trobar quan menys s’ho esperaven.

14.90

És difícil ser el més petit d’una gran colla, i més encara a la immensa jungla… Però com més petit ets, més grans són les teves aventures i més emocionants els reptes.

13.50

Una cria de llebre vol demostrar al seu pare que se l’estima molt. Tots dos entren en una competició per mostrar la mida tan gran de l’amor que senten per l’altre.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !