x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • El diario naranja de Carlota - Pati de Llibres
  • El diario naranja de Carlota - Pati de Llibres
12.95
El diario naranja de Carlota
Castellà
Gemma Lienas
Destino
A partir de
Categories
12.95
El diario naranja de Carlota

Cada llibre d’aquesta col·lecció de caire realista és una aventura protagonitzada per la Carlota, una noia jove, optimista, amb milers d’inquietuds i moltes ganes de viure i entendre el món. Cada llibre és en part un diari i en part una novel·la centrada en un tema diferent: el feminisme, la sexualitat i l’afectivitat, la violència, les drogues, la immigració i els drets humans. En tots els llibres els temes s’aborden d’una manera natural. Tota la col·lecció és de lectura molt recomanable sobretot durant l’adolescència, ja que ajuda a omplir buits d’informació, resol molts dubtes i convida a buscar tota la informació possible de cada tema per poder-hi reflexionar i decidir.


En El diario naranja Carlota veu una jugadora de bàsquet de l’equip contrari amb pantalons llargs al camp i s’estranya en saber que ho fa per obligacions culturals i religioses. Carlota i els seus companys recolliran exemples de la vida quotidiana de diferents persones immigrades a casa nostra, tot revisant com hem evolucionat culturalment.

TAMBÉ US AGRADARAN
13.00

Recull de contes imprescindible del pedagog de la imaginació i creador de la Gramàtica de la Fantasia.

25.00

ESP. Canción de Navidad, de Charles Dickens, il·lustrada per Roberto Innocenti, qui ambienta l’obra a Londres durant l’època victoriana.

17.90

Segona novel·la d’aprenentatge i creixement protagonitzada per la Calpurnia Tate. Per a lectors de +12 anys, joves i adults.

11.50

Col·lecció de caràcter realista protagonitzada per quatre amigues que s’ho passen bé juntes. En cada llibre una nena de la colla es fica en un embolic i ha de comptar amb les altres per sortir-ne.

15.50

Harry Potter i el pres d’Azkaban és el tercer títol de la sèrie juvenil amb la qual J.K. Rowling ens fa estimar la màgia i enganxar-nos a la lectura.

16.00

Un llibre tendre, inquietant i divertidíssim sobre la ceguesa del món adult.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !