x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Atlas del mundo - Pati de Llibres
  • Atlas del mundo - Pati de Llibres
  • Atlas del mundo - Pati de Llibres
  • Atlas del mundo - Pati de Llibres
16.95
Atlas del mundo
Castellà
Nick Crane, David Dean
La Galera
A partir de
Categories
16.95
Atlas del mundo

Aquest atles dóna informació de geografia física sobre els oceans i els continents que formen la Terra. Parla també del clima, del medi ambient, dels recursos naturals i de la fauna de les diferents regions del planeta. A més, aporta continguts de geografia social i cultural, parlant d’organitzacions humanes, pobles, transports, etc.


Organitza la informació per regions i ofereix mapes fidels a la realitat que s’han simplificat i s’han amenitzat amb dibuixos de monuments, animals, plantes o altres elements que ajuden a caracteritzar cada indret.


Destaquem dels mapes que indiquen les línies horitzontals dels paral·lels, cosa poc habitual en els atles per a infants.


Al llarg del llibre trobareu diferents pestanyes que amaguen informacions curioses de països i continents.

TAMBÉ US AGRADARAN
20.90

Combina lletra lligada amb lletra d’impremta i està il·lustrat amb fotografies. Parla dels animals oferint informacions breus i rigoroses de com es relacionen amb l’entorn on viuen.

29.90

Animales del norte et submergeix en un emocionant recorregut a través de tots els animals que trobaràs en l'hemisferi nord.

 

 

 

29.90

Després de La línia del temps, Peter Goes ens sorprèn amb un impressionant viatge per la geografia del nostre planeta.

29.90

Un àlbum de gran format ple de solapes per descobrir els secrets dels dolents més famosos dels contes: ogres, llops i bruixes!

16.95

Un atles del món amb continguts de geografia física i social, amb pestanyes que amaguen informacions anecdòtiques i curiositats de cada regió.

16.95

Vols conèixer els secrets de l'espai? Aquest llibre reuneix les dades científiques més interessants sobre l'univers, juntament amb divertides curiositats i il·lustracions reveladores.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !