x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • Ala de Corb 6. A Virgínia - Pati de Llibres
  • Ala de Corb 6. A Virgínia - Pati de Llibres
  • Ala de Corb 6. A Virgínia - Pati de Llibres
10.95
Ala de Corb 6. A Virgínia
Català
Enric Larreula, Jordi Vila-Delclòs
Baula
A partir de
Categories
10.95
Ala de Corb 6. A Virgínia

Els llibres de la sèrie Ala de Corb són novel·les d’aventures de pirates en plena colonització d’Amèrica. Enric Larreula ens transporta al segle XVII, però parlant des del segle XXI, introduint en el relat anacronismes intencionats que, juntament amb l’humor irònic propi de l’autor, fan riure els lectors constantment. A més, l’empatia que transmeten els protagonistes és tan gran que reforça la voluntat de l’autor de gaudir de l’escriptura i fer gaudir de la lectura de les seves obres.

Els traços d’esbòs que perfilen els personatges il·lustrats per Jordi Vila-Delclòs fan copsar ràpidament el tarannà de cada un d’ells i alguns ens fan venir ganes de donar-los la mà i acompanyar-los en les seves aventures, mentre que d’altres ens conviden a fugir ben lluny, tal com passa amb els personatges dibuixats per Hugo Pratt que ens recorden alguns dels pirates d’aquesta sèrie. Les il·lustracions de Vila-Delclòs no només acompanyen sinó que complementen els textos de Larreula, situant-nos amb pocs detalls ben documentats (armes, vestits...) en l’època de la conquesta d’Amèrica, alhora que ens transmeten sensacions concretes, i emocions com la por o l’enuig.

En aquest sisè títol, Ala de Corb i els seus es troben enmig de la lluita entre anglesos i francesos, que volen conquerir terres nord-americanes ja poblades per indis.

Llegint les novel·les de la sèrie veiem que res ni ningú no pot contradir l’esperit de justícia d’Ala de Corb i la seva tripulació, que lluiten contra els colonitzadors imperialistes i s’alien amb els nadius de les illes del Carib per ajudar-los a mantenir la llibertat i el seu entorn natural tal com és.

TAMBÉ US AGRADARAN
8.75

Novel·la amb ingredients de surrealisme màgic que transformen un poble de muntanya en l’indret on tot és possible gràcies a dos personatges que hi obren una botiga molt especial.

12.95

Cada llibre de la col·lecció resol dubtes i convida a buscar tota la informació possible per reflexionar entorn d’un tema: feminisme, sexualitat, violència, drogues i immigració i drets humans.

10.95

Si t’agrada dibuixar i t’agraden l’Ottolina i l’Ada Goth, aquest és el teu quadern de dibuix.

39.95

Tot el que vols saber sobre els llocs màgics que apareixen a les pel·lícules basades en els llibre de Harry Potter.

10.95

Diversió, misteri i enginy són els components d’aquest clàssic modern de la literatura juvenil. Un nen que les bruixes han transformat en ratolí demanarà ajuda a l’àvia per poder destruir-les.

11.50

Col·lecció de caràcter realista protagonitzada per quatre amigues que s’ho passen bé juntes. En cada llibre una nena de la colla es fica en un embolic i ha de comptar amb les altres per sortir-ne.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !