x
Cerca Avançada
Categories
Edats
Títol
Autor
Editorial
Idiomes


LLIBRE
  • 248 funerals i un gos extraordinari - Pati de Llibres
18.50
248 funerals i un gos extraordinari
Català
Deborah Wiles
Viena Edicions
A partir de
Categories
18.50
248 funerals i un gos extraordinari

La protagonista d’aquesta novel·la diu que ha assistit a 247 funerals. I això que només té 10 anys. Però no és tan estrany, si tenim en compte que la seva família porta la funerària del poble. Així que ella sap molt bé com cal comportar-se en un funeral i està acostumada a entomar les desgràcies...


O això és el es que es pensava fins que les coses van començar a anar-li molt malament: mor de sobte la seva estimadíssima tia Florentine, una velleta adorable; la seva millor amiga, Declaration, l’evita sempre que pot, i el seu cosinet Peach, un ploramiques insuportable, se li enganxa com una paparra i la segueix pertot arreu.


Per tenir una estona de tranquil·litat, intenta per tots els mitjans quedar-se sola amb el seu gos, encara que això pugui significar perdre’s el funeral més important de la seva vida. Però la vida és plena de sorpreses. I la més important és descobrir com les afrontaràs.

 

Llegeix el primer capítol

TAMBÉ US AGRADARAN
15.35

Amb format de novel·la i estructura de còmic, aquest primer títol de la sèrie d’Ottolina enganxa els primers lectors, que resolen un cas de misteri en cada llibre de la sèrie.

15.00

Un llibre per a nens que ja volen llegir sols.

18.00

Marcel·lí (cat.) és "el llibre més bonic que s’ha escrit mai sobre l’amistat", tal com diu la faixa del llibre.

17.00

Una faula deliciosa sobre la força per superar les dificultats.

15.00

De l'autor d'Ottoline, arriba un nou personatge que atrapa els lectors, Ada Goth. Les seves aventures i l'humor amb què estan narrades, combinant text i il·lustracions, us sorprendran.

16.00

Un llibre tendre, inquietant i divertidíssim sobre la ceguesa del món adult.

Per saber què fem
i participar de les activitats...
subscriu-te al newsletter !